Turşugenclik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turşugenclik

Türkiye'nin en ateşli genç topluluğu artık bir tık uzağınızda!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)

+3
EL[1]'F
cemre:)
ka!ra
7 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Empty
MesajKonu: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPerş. Ocak 31, 2008 11:09 pm

PÜF NOKTALARI
1-) Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin. Böylelikle tabak kirletmemiş olursunuz.
2-) Asla sade pilav yapmayın. Domatesli pilav yaptıgınızda altını tuttursanız bile renginden anlaşılmaz.
3-) Mutlaka soğanlı bir yemek yapacaksanız asla soğana dokunmayın.Özellikle rendelediginizde elleriniz çok kotü kokuyor. Bunun yerine soğana ekmek tahtasiyla beş altı kez vurmayı deneyin, aynı işi görür.
4-) Patates kızartacaksanız soyduğunuz patatesleri asla yıkamayın. Kızgın yağa attığınızda çok kötü patliyorlar.
5-) Yemekler asla kendi baslarina hareket etmezler. Sayet gecen ay yaptiginiz tavuk kendi kendine kimildamaya basladiysa kurtlanmis demektir. Sakin yemeyin.
6-) Sebzeleri pisirdikçe vitamin değerleri düşer. Mümkün olduğunca çiğ tüketin.
7-) Karpuz tabağa koyulmaması gereken bir meyvedir. Ikiye ayırıp ortasından kasıkla yiyebilirsiniz.Tencere kapağı en mükemmel tabaktır.
8-)Buzdolabınınsebzelik olarak adlandırılan kısmı yemeyi düşünmediğiniz şeylerin saklanması için idealdir. Bu bölüme konan şeyler nasıl olsa bir süre sonra unutulur.
9- ) Sebzeliğin kapağını sıkı kapatırsanız çürüyen şeylerin kokusu dolaba daha az yayılır.
10-) Spagetti pakedini açmak için pakedi ortasından sıkıca kavrayın ve altını tüm gücünüzle fayansa vurun. Pakedin üst tarafı yırtılacaktır.Belki bu işlem sırasında makarna unufak olabilir ama risk almaya değer.Ozellikle misafirlerin yaninda yaparsanız tavsiye ediyorum. Öyle daha güzel, bu size çok marjinal bir hava verir.
11-) Sağda solda kulağıma çalınıyordu. Mutfak robotu denen bişey varmış.Birden içimi bir heyecan kapladı.Ulan madem bu işin robotu var ben niye koşturuyorum yıllardır diye sinirlendim. Hemen gidip aldım bi tane. Eve gelip kutusundan çıkardığımda itiraf etmeliyim ki hayal kırıklığına uğradım biraz. Ben açıkcası ufo gibi bişey bekliyodum, bu bildigimiz tencerenin plastigi.Içindede vantilator gibi bişey var. Bununla birlikte bi ton plastik zımbırtı daha cıktı içinden ama bi işe yarayacaklarını sanmiyorum. Neyse fişini taktım denemek için bi tane soğan attım içine. Bakalim ne yapacak diye bekledim. Kabuklarını bile soyamadı Paramparça etti bıraktı. Sinirlendim attım bi kenara yazdan beri duruyo orda. Bir ara yıkayıp vantilator gibi olan şeyi bilgisayarıma takmayı düsünüyorum.Belki fan olarak iş görür. Onun dışında tamamen para tuzağı. Ilerde çıkarsa mutfak androidi almayı düşünüyorum.
http://glossy-kiss.blogspot.com
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedCuma Şub. 01, 2008 5:04 pm

Very Happy Very Happy Very Happy
EL[1]'F
Tuzu sirkesi dökülmüş üye.
Tuzu sirkesi dökülmüş üye.
EL[1]'F

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedCuma Şub. 01, 2008 5:58 pm

bi anda arkadasm aklıma geldii
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedCuma Şub. 01, 2008 9:31 pm

nie çok mu tembeldi lol!
asodemir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
asodemir

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedC.tesi Şub. 02, 2008 9:09 pm

artık bi erkek gorduumde sunu dersem sasirmam:
SELAM ERKEK! BİZ DOSTUZ!
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPaz Şub. 03, 2008 2:15 am

Very Happy Very Happy Very Happy
Zana
Admin
Admin
Zana

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 9:51 pm

Very Happy Smile Laughing
asodemir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
asodemir

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedSalı Şub. 19, 2008 8:44 pm

bu gidisle...
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedCuma Şub. 22, 2008 3:48 pm

confused erkekler marstan..
asodemir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
asodemir

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPaz Şub. 24, 2008 6:01 pm

kesinlikle
.:ki$iliksiz ki$i:.
Toplanıp yıkanmış üye.
Toplanıp yıkanmış üye.

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPaz Mart 09, 2008 10:12 pm

hop hooooooop
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPaz Mart 09, 2008 10:15 pm

yüzde doksanımız kız olduu için böyle konuşmalar oluo sorry

En son ka!ra tarafından Çarş. Mart 12, 2008 7:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Zana
Admin
Admin
Zana

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPaz Mart 09, 2008 11:24 pm

kız mı dmk istdn
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedÇarş. Mart 12, 2008 7:54 pm

hehe evt editledim
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedCuma Mart 14, 2008 9:14 pm

evt arada bazı şeyler yazabiliriz üzerine alınma...
Toplanıp yıkanmış üye.
Toplanıp yıkanmış üye.

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPtsi Mart 24, 2008 6:59 pm

alınmm da dikkatli olursanz sewinirim Rolling Eyes
deniss
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
deniss

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedC.tesi Mart 29, 2008 3:38 pm

erkekler çeşitlernee göree ayrılıoo tabii...
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPaz Mart 30, 2008 10:17 pm

...sukabaklarıı balkabaklarıı ham kabaklaaar tıfıllaaar...
deniss
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
deniss

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedÇarş. Nis. 02, 2008 9:23 pm

kayraaa jnmm sırıklarr we asalaklarr desemmm ayrıcaa bn o balkabaını sefiormmm
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPerş. Nis. 03, 2008 2:19 pm

deniss
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
deniss

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPerş. Nis. 03, 2008 6:16 pm

kayraa sn bnaa brnii ayarlaa dersnnn yoqq bitti elimde filintaa gbibnn çocuqq wardıı senn için saklamıştmm Sad
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPerş. Nis. 03, 2008 7:39 pm

nooldu leyynn
deniss
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
deniss

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPerş. Nis. 03, 2008 9:55 pm

noldusumuu warr leynn o kabaklar ne ölee yhaaa Exclamation
asodemir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
asodemir

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedPerş. Nis. 03, 2008 9:58 pm

erkekler üçe ayrılır:
bön bönler
ağızlarını açabilenler
konuşabilenler
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

MesajKonu: Geri: erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)   erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=) Icon_minipostedCuma Nis. 04, 2008 6:29 pm

hyırr

hayvan olup da erkek giibi grünrnler
kız olup da erkk gibi grünenler
ii olnlr

erkeklerddn püf noktaları=)=)=)=)
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki