Turşugenclik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turşugenclik

Türkiye'nin en ateşli genç topluluğu artık bir tık uzağınızda!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

:.:::.::__Çifte İkizler::..:...:..:

2 posters
YazarMesaj
GaMeR/TuRp
Moderatör
Moderatör
GaMeR/TuRp

:.:::.::__Çifte İkizler::..:...:..: Empty
MesajKonu: :.:::.::__Çifte İkizler::..:...:..:   :.:::.::__Çifte İkizler::..:...:..: Icon_minipostedPtsi Şub. 25, 2008 11:18 pm

Bölüm 1

Okullar Nihayet Bitmiştir Ve bizim İkizlerde Sonunda 18 Yaşlarına Gelmişlerdir.14 yaşından beri Türkiye’de teyzelerinin yanında yaşan güzel deniz ikizleri sonunda Almanya ya Anne Ve babalarının yanlarına döneceklerdir… Anne Ve babaları çocuklarını çok özlemişlerdir Hergün internetten görüşüyorlardır fakat bu onlara yetmiyordur…

Pelin: Yaa inanmıyorum sonunda Almanya’ya döneceğiz biliyor musun aslında bu haftayı arkadaşlarımla dolu dolu geçirmek istiyorum tamamıyla beraber ve hiç ayrılmadan belki bu hafta her gün birinde kalabilirim…

Gamze: Bende Özelliklede Senada Onu çok Özlüyecem

Pelin:Her neyse yatalım artık uyuyalım yha yeter bu kadar hayal kimbilir bizi orada ne bekliyecek…

Gamze:Bence …Haa bu arada annem haber verdi Almanyaya Gider gitmez hemen gidiyoruz ajansa flim onaylanmış ve biz gelecez die tmmlanmış.

Pelin:Hımm..Ok heyecan verici

Gamze:bide bna sor amaa eğer başrol deilse oynamam

Pelin:off gamze ya off deişmicen sen..

Gamze:Hıh..!yha bn zatan film yıldızı olmak istemiorum rock yıldızı olmak istiorum pelin

Pelin:cnmm bnde amaa …(off)

O sırada İçeriye teyzelerinin kızı olan Feyza Gelir..

Feyza:Ne konuşuyorsunuz bakalım?

Pelin:Gamze Hayallerini Anlatıyor..

Gamze:Evet Hayallerimi anlatıyorum amaa gerçek olmayacak

Feyza:Sizin katar şanslılarını görmedim Flim teklifi aldınız ama neden bu kada mutsuzsunuz.

Pelin:Mutsuz deiliz sadece..

Gamze:Sadece Kndi Grubumuzu kurmak istioruz kndimizin..

Pelin:Azımdan Lafı almasan Ölürsün Değimli?

Gamze:Tmm Kes işte ikimizin de demek istediği Şey bu

Feyza:Neyse Bu hafta İstediinizi Yapın Tmm mı sizi Çok seviyoruz Sizi çok Öliyecez..

Ve O gece üçü bir arada yatarlar akşam feyzayı arayan annesi onları onların odasın görünce onları birer kere öper..!

=Bir hafta su gibi geçer ve arkadaşlarıyla oldukça eğlenmişlerdir ama son gün onlar için çok kötü bir gün olmuştur..

Hatice Teyze:Kızlar Sizi gerçekten unutmuyacam siz benim kızım gibiydiniz şimdi gidiyorsunuz inanamıyorum ama devamlı gelin… sizin için odam her zamn olacak ve şunu unutmayın ki..Bn sizi hep yan odada bateri, gitar çalarak gürültü yaparken anımsıyacam..

Pelin:Teysecimm Seni seviyoruz buraya sık sık gelecez..

Gamze ve pelin ağlamaya başlar o sırada içeriye biri ve bu Gamzenin geçen ay küstüğü arkadaşırıdr

Hilal:Merhaba…mmm..Yha bn sizi çok özlüyecem yhaa.

Pelin sarılır ama gamze teredütte düşer ama dayanamayıp oda sarılır…Hava limanında sesler geliyordur artık gitme zamanıdır…Son birkez Türkiyeye bakarlar sanki bir daha gelmiyecekler gibi..!!

Uçakta

Gamze&pelin

Gamze:kendimi çok kötü hissediyorum

Pelin:bende

Gamze:vazmı geçsek

Pelin:saçmalama istersen gamze haaa!!

Gamze:Yaa Off!!

Pelin:Hilal Senden şimdi özrmü diledi?

Gamze:Bilmiyorum ama sanırım afetim

Pelin:ne kadar da yufka yüreklisin o senin en iyi arkadaşın die bilioduk amaa..

Gamze:amaa geldi ve sarıldı dmekki iyimişiz bna ablammışın gibi davranmayı kesermisin!!

Pelin:off tmm..

Gamze:şu ı-podu ver

Pelin:bu saatemi

Gamze:evt!

Sonunda Varmışlardı onları limanda karşılayan annesi ve babası onlara iyice bir sarılır ve..

Emel:sonunda sizi ne kadar özlemişiz yhaa gelin size şöyle bi sarılayımmm..

Hakan:yha kızım nekadar zayıflamışın sen gamze

Pelin:Evt hiçbişi yemiyor ve geçen bayıldı

Emel:Neeee’!bize nie sölemediniz

Gamze:OooF gidelim tmm cnmlarım gidioruzz..

Eve varırlar….odalarına çekilirler ve telefon gelir

Emel:Ben bakarım..

Pelin:tamam anne…

Emel:Merhaba (almanca ama bn Türkçe yazıorum)

X: merhaba bn Hold ajansdan

Emel:merhaba

X:biz kızları yarın görücez ve buradan hemen hamburga yerleşmeleri gerekiyor ayrıca otelde kalacaklar siz merak etmeyin..

Emel:Bunları biliyorum ama kızlarıma dyamadan

X:kurallar biraz katı ama biran önce olması gerek zati çok geç kaldık

Emek:peki bn onlarla konuşacamm

X:peki görüşmek üzere

Emel:By’

Odada Pelin&gamze

Gamze:sn salakmısın anneme nie sölüyon sn sanki çok yiyosun

Pelin:bn en azından yemek ayrımı yapmıyorum

Gamze:çok gıcıksın

O sırada annesi olanları anlatır ve ilk başta flimden vaz geçerler.

Emel:bunu asla duymuş olmayım cnlarım o flim için imzayı siz çoktan attınız istanbula yollamıştık..

Gamze:evt dönüş yok

Plin:yarınmı

Emel:evet

Gamze:anne bn sana daha doyamadım…

Sarılırlar ve o gece birlikte yatarlar..!

Sabah olur ve bavulları çıkarmadan hemn arabaya geri yüklerler üzerlerinde yine bir üzüntü vardır ama karşı gelinemez çok katı kurallardır ama eğer bi şnsları olsaydı flimi yırtma gibi anında yırtmayı düşünürlerdi ama neyseki o şansları yok yeni bir maceranın kapıları açıyorlardır ama onların aklında geride kalnlar vardır…

İnş.beğendinizz!! ilk bölümler sıkıcı olur ama maceraya hazır olun!! Yorumları bkliorum!!...!!
Zana
Admin
Admin
Zana

:.:::.::__Çifte İkizler::..:...:..: Empty
MesajKonu: Geri: :.:::.::__Çifte İkizler::..:...:..:   :.:::.::__Çifte İkizler::..:...:..: Icon_minipostedPaz Mart 09, 2008 6:56 pm

gmz bnce spr olcak ALMANYAAAA ama bişilerin kokusunu alıyorum Bu gamze denilen karakter baş harfi T olan birisine t de ona aşık olcak yanılıo mym

:.:::.::__Çifte İkizler::..:...:..:
1 sayfadaki 1 sayfası