Turşugenclik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turşugenclik

Türkiye'nin en ateşli genç topluluğu artık bir tık uzağınızda!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

LÜTFEN BAKINNNNNNNNNN

5 posters
YazarMesaj
Zana
Admin
Admin
Zana

LÜTFEN  BAKINNNNNNNNNN Empty
MesajKonu: LÜTFEN BAKINNNNNNNNNN   LÜTFEN  BAKINNNNNNNNNN Icon_minipostedPaz Mart 09, 2008 11:08 pm

Size noluo hiç anlamıyorum aslanla kawga etçeiiniz yer burası deildir bunun için kavga edeceğiniz kişinin e-posta adresini alıp yapabilirsiniz ama burda bunun yapılmamasını rica ediyorum sana ne , sana soran olmadı gibi şeyler bence saçmadır çünkü açılan topicteki konuşulan her söze her üye yorum yapar buna da kimse karışamaz
asodemir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
asodemir

MesajKonu: Geri: LÜTFEN BAKINNNNNNNNNN   LÜTFEN  BAKINNNNNNNNNN Icon_minipostedPtsi Mart 10, 2008 7:11 pm

bn de bunnla ilgili bi sey yazcaktm saol zanacm bndn ck yasiicaksn:
1. Aslan bnm sana gıcıım yok verdiim ters cevaplar icn simdiden ozur dilerm. Hakliydn burasi tum yorumlara ack bi site
2. Bu kavga fln yuzunden gerilen-gerilmeyen tum uyelerden de ozur diliorum (basta ka!ra,zana ve cemre:) olmak üzere)...

Hakkınızı helal edn...

Aslan lutfen sen de soz ver, laf maf sokma olur mu? Mutlu mesut yasayalm...
.:ki$iliksiz ki$i:.
Toplanıp yıkanmış üye.
Toplanıp yıkanmış üye.

MesajKonu: Geri: LÜTFEN BAKINNNNNNNNNN   LÜTFEN  BAKINNNNNNNNNN Icon_minipostedPtsi Mart 10, 2008 7:14 pm

1. Beni hakli bulman ve ozur dilemen erdemli bi davranis. Bu da ahlaklı biri olduunu gosterr
2. Toplumumuzda yaygn olan inanca gore erkekler ozur dilemez ama bn hepinizden (basta aso ve ka!ra) ozur diliorum...

Bndan boole baris icinde (!) yasiicaamzdan emin olabilirsnz. hiç bi puruz cikmiicak... en azndan bnm tarafmdan
Toplanıp yıkanmış üye.
Toplanıp yıkanmış üye.

MesajKonu: Geri: LÜTFEN BAKINNNNNNNNNN   LÜTFEN  BAKINNNNNNNNNN Icon_minipostedPtsi Mart 10, 2008 7:15 pm

not: esprimsi ve yumusak bi hava olsun die parantez ünlem koydm. Bilginize...
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

MesajKonu: Geri: LÜTFEN BAKINNNNNNNNNN   LÜTFEN  BAKINNNNNNNNNN Icon_minipostedÇarş. Mart 12, 2008 8:18 pm

forumda son zamanlarda kavgalar çıktığının farkındayım, aslında büyümekte olan bir forum için normal şeyler bunlar.ben de bunların bir parçası oldum, etkilenen, gerilen üyelerden özür dilerim.lütfen birbirimize karşı kırıcı cevaplar yazmayalım.ben de zaman zaman çok kırıcı olabildiğimin farkındayım, ama cvp yazmak zorunda hissediyorum kendimi, aslında biliyorum bu yanlış bir durum ama...Aslan başta olmak üzere hepinizden özür dilerim.
http://glossy-kiss.blogspot.com
asodemir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
asodemir

MesajKonu: Geri: LÜTFEN BAKINNNNNNNNNN   LÜTFEN  BAKINNNNNNNNNN Icon_minipostedPerş. Mart 13, 2008 10:16 pm

Anlasmamız ck guzel...
cemre:)
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: LÜTFEN BAKINNNNNNNNNN   LÜTFEN  BAKINNNNNNNNNN Icon_minipostedCuma Mart 14, 2008 9:25 pm

evt!herkes özür dilemiş bende gerçekten bilmeden kırdıysam özür dilerim...
Zana
Admin
Admin
Zana

MesajKonu: Geri: LÜTFEN BAKINNNNNNNNNN   LÜTFEN  BAKINNNNNNNNNN Icon_minipostedC.tesi Mart 15, 2008 11:22 pm

oh beaaaaaaa:D
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: LÜTFEN BAKINNNNNNNNNN   LÜTFEN  BAKINNNNNNNNNN Icon_minipostedSalı Mart 18, 2008 8:38 pm

Very Happy

LÜTFEN BAKINNNNNNNNNN
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-