| CEZA | |
|
+4asodemir EL[1]'F _Adıyoktekderdisonsuzluk_ Zana 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zana Admin
| Konu: Geri: CEZA Perş. Ocak 31, 2008 6:36 pm | |
| | |
|
| |
asodemir Site Yöneticisi
| Konu: Geri: CEZA Perş. Ocak 31, 2008 7:21 pm | |
| ya saka maka adam sıkı rap yapıo ama yerli plakada rapten kaymış... | |
|
| |
Zana Admin
| Konu: Geri: CEZA Cuma Şub. 01, 2008 9:04 pm | |
| kesinlikle çıkış şarkısı popüler olmak içn yapılmış diye düşünüorm rap başarısı düşünülmemiş olabilir ya da o anki duyguları rape kaçmş olablr | |
|
| |
ka!ra Özel Üye
| Konu: Geri: CEZA Cuma Şub. 01, 2008 9:43 pm | |
| bn son albümü svmedim ztn | |
|
| |
Zana Admin
| Konu: Geri: CEZA C.tesi Şub. 02, 2008 11:17 pm | |
| ewt ya o kdr ii dil di bnce sago sanki daa iyiydi yakında beyaz show a çıkçak büyük ihtimal ceza yakında | |
|
| |
asodemir Site Yöneticisi
| Konu: Geri: CEZA Paz Şub. 03, 2008 4:25 pm | |
| ya sizce de ceza basınla çok sıkı-fıkı değil mi? Yani bi rapçiye göre... şu ana kadar sadece bir yerde sagonn röportajını gordm. Bu bnm dusuncem... | |
|
| |
Zana Admin
| Konu: Geri: CEZA Paz Şub. 03, 2008 10:25 pm | |
| kesinlikle öyle bncede sago bu konuda seçici sago resmi açıklama açıklama yapar resmi sitesine herkesin ordan haberi olur | |
|
| |
_Adıyoktekderdisonsuzluk_ Site Yöneticisi
| Konu: Geri: CEZA Paz Şub. 03, 2008 11:17 pm | |
| | |
|
| |
ka!ra Özel Üye
| Konu: Geri: CEZA Ptsi Şub. 04, 2008 5:09 pm | |
| sen bilmezsin; bu arada buyrun holocaust; koydum nokta belki son ben bunu bilemem ayni bomb gibi gelir sana belkide ayni ton dibi delik gelebilir ama ayni fon kendini bilemez montofon ve monoton yasar alt hep ayni don anlatirim ben derdimi yanliz eyy bimini microphone
simdi bana bi bakiniz haydi, muamelesi kesebilir asi, vede muhammed ali gibi gelir asi bana bak beni gör vede ölüm asi sesim hep duyulur demedim manito mekanim olabilir her an ozon yanima gelenin canina girecektir eyy bimini microphone
o ooo... bunu ben bunu sen sunu ben bunu sen, gülü ben gülü sen, fenomen olacak dolacak her yer menemen kivami balçik gelemem edemem dostumu göremezsem, düsmanin postunu yere seremezsem rüzgâr gibi esemezsem, veremezsem kalbimi geri gelemezsem sen beni bilemedin göregimi göremedin, kendini bilemedin yamacima gelemedin amacina varamadin, heryeri karaladin, varisida yariladin acimadan aldin rüyalara daldin bal arisi gok karasi istanbul kalem harp okulunda çikti en baba rap iste basina darisi ma mamamamama mamama microfonunu getirsene bana baksana lak lak etme sakin ha sen beni dinle kelimelerimi kilometrelerce milimetrik hesaplarla yazdim ha ihtiyaciniz var mi yardima hatali rhymelar, fatalrhymer ,catal olur ha
yatacaktir yere bala banacaktir, kanacaktir, akacaktir, yel gibi esecektir geri gelecektir ceza etnik bir sentezdir, bela teknik bir arizadir 3 farzdir kanadi kiriktir, taktik kuskulu olusumu, su yaptigim rap´teki uçurum, bak beni gör hadi kendin ol gözkulak oldum sende ol vede holocoust u gören insan ol,ari gibi uç kartal gibi kon ne sen köle ol nede ben patron, rhymelarim can yakabilir aa pardon yo eyy bimini microphone simdi bana bi bakiniz haydi, muamelesi kesebilir asi, vede muhammed ali gibi gelir asi bana bak beni gör vede ölüm asi sesim hep duyulur demedim manito mekanim olabilir her an ozon yanima gelenin canina girecektir eyy bimini microphone
bana bak kalbini aç sonra tak, yo muamele bak, katarakt, yo görünen köy, bu dayak sözlerle gelen kendini nostrodamus sanana namus gerekir ceza gibi bir kâbus gerekir, fanus gibi got deliginize cikita muz sokulur bana bi bakiniz akiniz underground´i kafaniza takiniz, yakiniz, aleve veriniz her yeri, holocoust´u görünüz gösteriniz iste bu hiphop gösterimiz yo! allah rap´in cezasini verdi
ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microphone show ma ma ma ma mikrofon show
simdi bana bi bakiniz haydi,simdi bana bi bakiniz haydi ,simdi bana bi bakiniz haydi simdi bana bi bakiniz haydi,simdi bana bi bakiniz haydi ,simdi bana bi bakiniz haydi simdi bana bi bakiniz akiniz underground´u kafaniza takiniz haydi, bana bi bakiniz underground´i kafaniza takiniz siz haydi
mamamamamamamamamama mama microphone show mikrofon show | |
|
| |
Zana Admin
| Konu: Geri: CEZA Perş. Şub. 07, 2008 9:23 pm | |
| saol ya bu şarkısı süper yalnız | |
|
| |
asodemir Site Yöneticisi
| Konu: Geri: CEZA Salı Şub. 19, 2008 9:40 pm | |
| bi de sahan gokbakarla duetini dinleyin çk super... | |
|
| |
.:ki$iliksiz ki$i:. Toplanıp yıkanmış üye.
| Konu: Geri: CEZA C.tesi Mart 08, 2008 4:51 pm | |
| biliorum onu sahan super soluo... | |
|
| |
Zana Admin
| Konu: Geri: CEZA Ptsi Mart 31, 2008 11:13 pm | |
| eeeet şahan aslında rap yapablir | |
|
| |
ka!ra Özel Üye
| Konu: Geri: CEZA Salı Nis. 01, 2008 3:35 pm | |
| | |
|
| |
_Adıyoktekderdisonsuzluk_ Site Yöneticisi
| Konu: Geri: CEZA Salı Nis. 01, 2008 7:32 pm | |
| ne ııy ya matrak olur aslında | |
|
| |
ka!ra Özel Üye
| Konu: Geri: CEZA Salı Nis. 01, 2008 8:39 pm | |
| sadece matrak olur ama başka bişi olamas. | |
|
| |
deniss Servise hazır turşu
| Konu: Geri: CEZA Salı Nis. 01, 2008 11:32 pm | |
| sagoo kdr olmasadaa cezaıdaa sefiorm holocaustuu sefiormm artıqq mamınıı yııdaa daa raatt söliim | |
|
| |
asodemir Site Yöneticisi
| Konu: Geri: CEZA C.tesi Nis. 05, 2008 5:14 pm | |
| sahn yerli plakayı da ii soluo... | |
|
| |
Zana Admin
| Konu: Geri: CEZA Ptsi Mayıs 05, 2008 11:00 pm | |
| | |
|
| |