| GICIKLARIN YERİ! | |
|
+5deniss feyza ka!ra Zana asodemir 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
asodemir Site Yöneticisi
| Konu: GICIKLARIN YERİ! Çarş. Haz. 04, 2008 12:11 pm | |
| evet arkadaslar dusundum de hep sevdiimz seyleri yazioruz brz da gck olduumuz seyleri yazalm. Ne olursa... Tabi karsılıında kimseyi yargılayamayz zevkler ve renkler tartışılmaz, bildiinz uzre... efenm ben vannessa hudgens'a iffrit oluorum. sinirimi bozuo. grek zace kız gbi demesi, grek davranışları bana dokunuo. siz kime gck oluosnz? (İnsan,hyvan,bitki...) | |
|
| |
Zana Admin
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Çarş. Haz. 04, 2008 7:39 pm | |
| Matejama laf atan erkeklere gıcıım | |
|
| |
ka!ra Özel Üye
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Perş. Haz. 05, 2008 12:38 pm | |
| Bn de bkın şunlara gıcıım Sıvı haldeki karamele Etek kıvıran kızlara Bulimik vs. kızlara Brad Pittnen Angelinannın bebeine Tikilere, tiki olmaı bi bk sananlara Fısıldamaya devam edecektir.. | |
|
| |
feyza Servise hazır turşu
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Perş. Haz. 05, 2008 7:27 pm | |
| tikilere bn de çok gıcık oluom | |
|
| |
asodemir Site Yöneticisi
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Cuma Haz. 06, 2008 12:40 pm | |
| yazn abi bu liste uzar ben uzun tırnaklarını tahtaya gecirip cızırrrrrrrrrt die ses ckaranlara ortam kızlarına (tabiri caizse) artis artis gezinp bi halt bilmeyenlere onune gelen her kisiye -suclu sucsuz- kufredene krolara bilmislk taslayanlara (bn kendme de gıck oluorm bu konuda) | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Cuma Haz. 06, 2008 7:37 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Cuma Haz. 06, 2008 7:39 pm | |
| cidden bazen çok bilmş oluon | |
|
| |
deniss Servise hazır turşu
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Cuma Haz. 06, 2008 8:00 pm | |
| -bni deiştrmee çalışnlarra -ikiyüzlü insanlara -kendni bi b*k sananlara -popülrr olmaa çalışnlara -yalakacılara -kütük sevgililere ............. | |
|
| |
@YSHEnur Toplanıp yıkanmış üye.
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Salı Haz. 10, 2008 3:46 pm | |
| insanın fikirlerini çalmayı bi halt sanan kızkardeşlere..... | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Salı Haz. 10, 2008 8:07 pm | |
| | |
|
| |
_Adıyoktekderdisonsuzluk_ Site Yöneticisi
| |
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Çarş. Haz. 11, 2008 12:02 pm | |
| bu liste böle uzaıp gider.. | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Çarş. Haz. 11, 2008 3:54 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Çarş. Haz. 11, 2008 7:53 pm | |
| kendlernii büükk gbi hissedn küççük çocuklaraaa | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Perş. Haz. 12, 2008 9:41 am | |
| kendime güvendiim bi konuda yanlışımı bulup o konuyla ilgili bildikleri tek şeyi sölemek amcyla bana aptal aptal sorular soranlara... | |
|
| |
Zana Admin
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Perş. Haz. 12, 2008 1:14 pm | |
| kafada başörtü ortalık yerde sarmaş dolaş erkeklerle olanlara emo dan haberi olmayıp sipsiyah saçlar dikik bn emoyum diyenlere gözlüklerime benim kahkülüme laf atıp kahkülümü arkaya tutturmaya çalışanlara işletme yaparken telefondan gizli numarayı engelleyene sadece kulaımda aloooooooo die bas bas baırıp beni işlettiini sananlara ineklere kontörümün noolduunu anlamadan bitmesine kolerayla aybeni karıştıranlara:@ Kaulitz ikizlerinin gay olduunu sanan insanlara futbolun f siyle alakası olmayıp Mateja ma laf atanlara çok iyi futbol oynadıını sanıp Matejamın 1 dakikada 9 gol atıp 1 saycağı kişilerin Matejama laf atmasına Ahmet Çakar a dabi dabi reklamına çıtır çıtır çerezim papağan papağan dien kadına daha 10 kontörüm warken ardı ardına kontörünüz bitio tarzı mesajlara msn de her lafında 6-7 ifade olanlara you tube da bize karşı hakaret eden videolara you tube un kapatılmasına System of a down a ermeni soykırımı adlı iftiraya tatil arkadaşlarımla aynı anda atatilde olamamaya 2 metre aşşağısı yerde yüzmeye göbeğime msnde virüslenip söylemeyene bütün milli eğitim bakanlığına rap e laf atıp rapçilerin taklidini yapanlara tatanga ne demek bilmeyenlere öğretmen milletine annemin msnde dedikodu yaparken yemeğe çağırmasına yemek yemeye zorlanmama zorlandıktan sonra gerisini getirmeme başkasını eleştirip aynı konuda kendisine bakmayanlara bu liste uzar gider de en önemlisiiiiiiiiiii KİŞİLİKSİZ KİŞİ YE :@ | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Cuma Haz. 13, 2008 10:36 am | |
| bazen okula bazen evime bazen kardeşime kimya yazılısına ÖSSye nerdeyse poposunun çizgisini göstericek gibi düşük bel pantolon gienlere uyduruk bi kanalın uyduruk bi yerli dizisinde oynayıp kendini sanatçı olarak tanımlayanlara rupert grint'in türk ve yan komşumuz olmamasına sevdiim dizinin yayından kaldırılmasına elektriklerin kesilmesine erkeklere dolabımı açtıımda giyecek bişey bulamamama anneme bluzumun nerde olduunu sorduumda kirli sepetinde demesine VÖF YAAA RAHATLARIM DİE YASDIM AKLIMA GELDİKÇE GELİO BE!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Cuma Haz. 13, 2008 2:31 pm | |
| okullarn kapanmasına aradığımı yernde bulamamama süt çocuklarna can sıkıntısına sbs'ye vedalara özelme girmee çalışanlara bnm hakkmda sürekli yorum yapnlra giyslerme(tarzma) sewmedlr die laf ednlere matematik we fiziğe su sawaşı yaprkn müdr yardmcsnn gelp disiplne wermesne okulda makyaja kızanlra okul kurallarna kndni komik sananlara sesszlere no-frost kişlklere kndni arkm sannlara | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Cuma Haz. 13, 2008 7:27 pm | |
| tam filmin en heyecanlı yerinde telefonun çalmasına sevdiim çocuun yanımda başka kızlara yorumlarda bulunmasına Kararlarımı eleştiren moronlara!!!!!(o bengisuyu öldürücem!!) Yaz sıcaında test daatanlara paramın ikide bi bitmesine odamın kapısınn kilitlenmesin yasaklanmasına göz kalemi sürünce annemin biton laf etmesine Herhangi biri tarafından ezilmeye Kadın programlarına Bu programların karşısında oturup hipnotize olanlara pembe dizilere Annmin alışveriştn döndüünde bana ne aldın sorusuna hiçbişey die cewap vermesine Halleyin çakması çikilopa Durup dururken ya da sinirliykn gıdıklanmaya tam internete dalmışkn aşşaadan yemek için çaarılmaya babam karşımda otururken msj gelmesine (çünkü o zaman açıp okuyamıorm ve meraktn ölüyorum!) cwp vermm gereken bi msjda kontrumn bitmesine! bitmez.... | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! C.tesi Haz. 14, 2008 10:11 am | |
| gözlüümün numaralı mı yoksa dinlendirici mi olduunu soranlara... Numaralı diince kaç numara dienlere... numarasını sööliince haaaa dienlere... HERKESTE GÖZ DOKTORU OLMUŞ, 1856 LAN GÖZ NUMARAM,185666!!!!!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! C.tesi Haz. 14, 2008 12:52 pm | |
| hehehe bi de peki taktıkça geçio mu die soranlara! geçmio diince nie die şaşıranlara!! | |
|
| |
asodemir Site Yöneticisi
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! C.tesi Haz. 14, 2008 8:04 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Paz Haz. 15, 2008 10:16 am | |
| kızlarla ilgili özel şeyleri gizli gizli soran erkeklere! örn bişi sorcam ama kızmak yok die başlayıp kızlar bacaklarını ne zaman almaya başlar gibi sorularla beni boan erkekler!!Bi de ne cwp vercksin onu da bilemiosun kabus gibi yhaa! | |
|
| |
| Konu: Geri: GICIKLARIN YERİ! Çarş. Haz. 18, 2008 8:07 pm | |
| | |
|
| |
EL[1]'F Tuzu sirkesi dökülmüş üye.
| |
| |
| GICIKLARIN YERİ! | |
|