4 )Anamız * oldu gulcan .. 5 )- Amaa, amaa nuri amca ben seni baba bilmiştim. Nuri alco : - İşte şimdi gerçekten baban oldum. 6 )Emrah ve bir arkadaşı alaturka şeklinde bir genelevin karşısında çökmüşlerdir ve içeri giren çıkan kadınlara bakmaktadırlar. Emrahın kankası - Oofff şu yavrulara bak ya .. Emrah - Öyle deme… benim annemde onlardandı, oda onlar gibi çalıştı Emrahın kankası bir an dumur olmustur toparlama uğruna - Eeeee şey abi pardon abi diye kıvırmaya calışmaktadır. Emrah :- Önemli değil, önemli değil dostum 7-) Oradan yaşlı bir adam geçmektedir ve geçerken emraha bakar Emrah - N’oldu amca … hiç mi * çocuğu gormedin ? 8- )Emrah çalıştığı torna atölyesinden dönmektedir… Mahallenin esnafı alacaklarını tahsil edemedikleri için Emrah’ın dönüşünü beklemektedirler. Sokağın başındaki manav Emrah’ı görür ve olaylar gelişir : - Borcunu ödeyecem demiştin ? - Ödüyceem !!! - Çok sıkışıksan .anan ödesin - Huuuuleeeeeaaaan !!! 9- )- Bu kızların hepsi sana hasta emrah … - Öyle deme cem … - Nasıl diyim emrah 10- )Küçük Emrah kahvede oturmaktadır … Kahveye bir eleman dalar ve bağırır - Emrah yetiş anneni ….yorlar !!! - Genemi yaaa
feyza Servise hazır turşu
Konu: Geri: qüççüq emrahhh Salı Ekim 07, 2008 10:05 pm