| slm b€N €[!F | |
|
+5cemre:) GaMeR/TuRp _Adıyoktekderdisonsuzluk_ Zana EL[1]'F 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
EL[1]'F Tuzu sirkesi dökülmüş üye.
| Konu: slm b€N €[!F Salı Ocak 01, 2008 9:47 pm | |
| bn elif ortalık karıştrma uzmanıım dr accaip gevezeimdr her tr müzi dnlerm yer ki siz önerin baska da bşe yoq
En son EL[1]'F tarafından C.tesi Nis. 12, 2008 11:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Salı Ocak 01, 2008 11:03 pm | |
| ayrıca hepiniz hoş geldinizz de ben ne turşusu oliim hmm... | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Salı Ocak 01, 2008 11:15 pm | |
| biber yada domates hangisi olsn | |
|
| |
Zana Admin
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Çarş. Ocak 02, 2008 7:24 pm | |
| Sen kndn karar ver cnm bu arada HOŞGELDİNN | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Çarş. Ocak 02, 2008 10:03 pm | |
| hoşbullduk tmm ozman ben acı biber turşusu oliim | |
|
| |
_Adıyoktekderdisonsuzluk_ Site Yöneticisi
| Konu: Geri: slm b€N €[!F C.tesi Ocak 05, 2008 6:33 pm | |
| - -_EL!F_- demiş ki:
- hoşbullduk tmm ozman ben acı biber turşusu oliim
Zana bak adaşıın!O da acı bibermişşş. H.g.! | |
|
| |
GaMeR/TuRp Moderatör
| Konu: Geri: slm b€N €[!F C.tesi Ocak 05, 2008 7:14 pm | |
| wooowww hoşgeldinizz cümletten | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F C.tesi Ocak 05, 2008 7:25 pm | |
| - GaMeR demiş ki:
- wooowww hoşgeldinizz cümletten
Kendini tanıtsdana sn de başlık açp. | |
|
| |
GaMeR/TuRp Moderatör
| Konu: Geri: slm b€N €[!F C.tesi Ocak 05, 2008 7:53 pm | |
| açacam daha yeni ısındım biliom hem sakaryada kar yayıyo çok soğuk | |
|
| |
cemre:) Admin
| Konu: iğrençç espri Paz Ocak 06, 2008 7:47 pm | |
| arkadaslar yeni bi ışık doğuya aramıza bizim gibi iğrençç espriler yapan bi arki daha katıldı hosgeldin aramızaa | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F C.tesi Ocak 12, 2008 5:25 pm | |
| Gamze aştın kendini!Asıl bn dondum yani bu espiriye! | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F C.tesi Ocak 12, 2008 8:22 pm | |
| böle dewm edicekmi yha bu siteden yeni gelenleri de soğtcazzz | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F C.tesi Ocak 19, 2008 2:12 am | |
| Elifcm madem soğuk espriler başladı bn de duramam tabii.Kusura bakma ama senin başlıın espriler tarafından zaptedildi Bu espri ociden alıntı: Bi kazan varmış çok ii oryantal yapıomş bu kazna ne denir? ii oynayan kazansın. Zuhaha! | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F C.tesi Ocak 19, 2008 7:59 pm | |
| tamam ben de yapıorum > Abi sen kaptan mısın? < Evet kaptanım. > Peki hangi kaptan? Su kabı mı yoğurt kabı mı? -Küçükken saçlarım yandı, şimdi düz. <Şu an arabadayım. >Hayır dayın araba olamaz | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F C.tesi Ocak 19, 2008 8:01 pm | |
| Zuhaha! en hızlı sayı hangisidir? on neden? çünkü onun arabası vaaar! | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F C.tesi Ocak 19, 2008 8:03 pm | |
| Ben yürüyelim diyorum, Gerard Depardio. Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan! Elmanın teki neden diskoya gitmiş? Kurtlarını dökmek için. Hisbullah'ın kız kardeşinin adı nedir? Herbullah. Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan... Taksime cami yapmasınlar. Gitsinler başkasının taksisine cami yapsınlar. Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta. Seni gördüğümde gözlerim dolar, kulaklarım Japon Yeni. Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa. Nasrettin Hoca niye eşeğine ters biner? Dikiz aynası kırıldığı için. Kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz... Orkid. Her şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax. Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış. Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da... En acı on nedir? Biberon. Fransız İhtilali neye karşı çıkmıştır? Sabaha karşı. Viyadük-Viyadüşes-Viyakontes >Beni kızdırdın, sana çok ağır bir laf söyliycem. <Yok ya, neymiş bakalım... >Ton. | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F C.tesi Ocak 19, 2008 9:16 pm | |
| ııy hepsi çok iğrenç ellerine sağlık! | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Çarş. Ocak 23, 2008 12:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Perş. Ocak 24, 2008 6:54 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Cuma Ocak 25, 2008 4:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Cuma Ocak 25, 2008 4:42 pm | |
| E buyur bekliorz o zaman.. | |
|
| |
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Cuma Ocak 25, 2008 6:56 pm | |
| msn de açık olanlara sordm çevrmdısıım ama nese kimse bilmio yada bism yasdıklarımısı sölüo | |
|
| |
Zana Admin
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Ptsi Şub. 11, 2008 8:36 pm | |
| ya çokk süper ya dwm eder | |
|
| |
ka!ra Özel Üye
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Cuma Şub. 15, 2008 7:21 pm | |
| | Bir adamın ayakları kokmuş kolları linyit Dünya dönermiş,ayda köfte En ağır balık ton balığı En dik balık ton balığı soru: Osmanlılar eskiden herşeye ekmeği banarak yerlermiş bu yüzden kasları çok kalınmış bu kasın adı nedir? Cevap: Osmanlı bankası Abinonsekiz ablanondokuz Soru: teoman neden araba kullanamaz? Cevap: Çünkü daha onyediymiş Soru: Can bedenden çıkmayınca ne olur? Cevap: Sonraki derse geç kalır Soru: En hızlı sayı hangisidir. Cevap: 10. Çünkü onun arabası var!!! Yat dedi yattım aç dedi açtım soktu çıkardı çok acıdı çok kanadı hayatımda ilk defa dişimi çektirdim. Boşluktaki fil'e ne denir? Fil in the blanks! Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! Geçen gün bir taksi çevirdim; hala dönüyo! Adamın birinin elinde koltuk yayı, keman yayı, amortisor yayı gibi yaylar varmış. Bunları sırayla ısırıyormuş. Bunu gören arkadaşı meraklanıp ne yaptığını sormuş. Adam da yanıtlamış: -Yayla lezzet testi. Biliyor musun? Sen yüzme bilmesen ve denize girsen bile batmazsın çünkü tipin kayık!! Yağmur yağmış, kar peynir! Heryerim tutuldu bi kulaklarım tutulmadı. O zaman bende onu kiraya veririm!! Kitabım evde kalmış, çünkü onun bi kocası yook!! Oğlumun adını mafya koydum, artık bi mafya babasıyım! Sakın ha bi hamster'a şeker serpip, "AA! Ne şeker bi Hamster!" demeyin. Adam karısına "inek" demiş, birlikte aşağı inmişler!! Bebeğiniz oldu gözünüz aydın, kulaklarınız manisa. Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım euro Saçınızı nasıl keselim? -Sessiz!! Ciciolina'nın apandisti nerde? -İçeri girince solda! Hakan Şükür maçta sakatlanınca onu kim taşır? Hakan Taşıyan! -Baba: ya kızım!Ne diye kürtaj oldun!Hani mühendis olacaktın? Çekyat a niye çekyat denir???? Çünkü itotur diyemiyeceğimizden Bir adam apartmanın 20. katından atlamış birşey olmamış neden ??? Çünkü apartman 20. kattan başlıyormuş Limon deyip geçme çünkü parola limon değil Porsiyonları mı arttırdınız yoksa bu tavuk göğsü silikonlu mu? Kurşunlar çok utangaçtır; ondan adres sormazlar! Balgam ismi nerden gelir? Bal gibi tatlı sakız(gum) gibi yumuşak olduğundan. En şişman kız kimdir? FATma Adamın tekinin kalbi çalışmıyormuş neden? Adam taş kalpliymiş. Türkiye'deki en sıkılgan yöre neresidir? Karadeniz'deki Of yöresi. İnekler geyik değildir, geyikler de inek değildir de ondan Gönül isterdi ki savaşlar olmasın. Ama Gönül öleli iki yıl oluyor. Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean. Tüm kadınlar altındır. Erkekler de üstün. Sigara böreğine DİKKAT!!! Tiryakilik yapabilir. Zil çaldı mı? Hayır zil masum. Polis: - Ateş serbest! diyince ordan geçen salak bir adam da; - Heralde Ateş'in annesi ve babası çok sevinicektir! demiş!! Ayda beş milyar kazanmak ister misin? Evet O zaman aya git!.. Atlantik Okyanusu'nda bir Titanik batmasından kötü ne olabilir? - İki Titanik batması!.. - Senin bu söylediklerine kim inanır? - Kadir İnanır... - Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? - Elektrik direği zıplayamaz ki!.. - Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu gardiyana ne demiş? - Çok korkuyorum, elimi tutar mısın? - Kedinin tırmaladığı köpek ne demiş? - Hiçbirşey, köpekler konuşmaz ki... - Selam, ben Aydan Şener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong - Aykut gol atamayınca ne der? - I couldn't! - "Emaye tencere" desene - Emaye tencere - No, you are not a tencere.
|
| |
|
| |
Zana Admin
| Konu: Geri: slm b€N €[!F Paz Mart 02, 2008 12:47 pm | |
| ayyyyyyyy çok spr de ammaaa uzun yhaaaa | |
|
| |
| slm b€N €[!F | |
|