1.BÖLÜM
HSM filmi setinin ilk günüydü.Herkes birbiriyle yeni tanışıcaktı.Sete ilk gelen zac ve vanessaydı.Birbiriyle tanıştılar
ve birbirine hemen ısındılar.Daha sonra corbin ve moniqe geldi onlarda birbirine ısındılar.2 kişi kalmıştı sharpay'i ve
ryan'ı oynayacak olan kişiler ashley ve lucas.ama sonra lucas geldi ardından ashley birbirleriyle tanıştılar.lucas
ashley geldiğinde gözlerini ondan ayıramamştı adeta bakakalmıştı hatta daha sonra corbin ve zac gelip onu
dürttüler ve
-neye bakıyosun dostum dediler
lucas'ta
-hiçç hiçbişeye dedi ve çekimlere başlandı
ilk gün olduğu için ve herkes birbiriyle yeni tanıştığı için programları yoğun değildi hemen bitirmişlerdi ve iyi bir
çekim olmuştu.çıkışta monique:
birbirimizi tanımak için günü birlikte geçirmeye ne dersiniz dedi herkes kabul etti ve ne yapacaklarını konuşmak
için bir yere oturdular ve sonunda zac'in evine gitmeye karar verdiler.
gittiklerinde herkes kendisini tanıtmaya başladı.lucas bir şeyin farkına vardı sharpay'i oynayan ashley'den
hoşlanmaya başlamıştı ama ne yapacağını bilmiyordu ve birine söylemeye karar verdi zac'e
-zac senle birşey konuşmalıyım dedi zac tamam dedi ve mutfağa geçtiler lucas anlatmaya başladı.....
2.BÖLÜM
-zac galiba ben ashley'den hoşlanıyorum,der lucas
zac ne diyeceğini bilmemz ama bir süre sonra
-çok iyi dostum ona söylemeyi düşündün mü?der
-söylemek mi dalga mı geçiyorsun benden hoşlandığını bilmiyorum ki hem yeni tanıştık eğer bunu söylersem şaşırabilir ve çabuk olabilir
-belkide bunu öğrenmeliyiz yani senden hoşlanıp hoşlanmadığını
-nasıl??
-sormalıyız yani belki biz soramayız ama kızlardan yardım isteyebiliriz
-kimden yardım isteyebiliriz ki yani ya vanessa'dan yada monique'dan yardım isteyebiliriz
-vanessa'dan isteyelim
-niye vanessa?
-güvenilebilir biri iyi biri hem ashley ile de iyi anlaşıyor
-yoksa sende vanessa'dan mı hoşlanmaya başladın zac??
-Emin değilim belkide buarada bugün söylerim vanessa'ya
-sağol zac yardımın için
-birşey değil artık salona dönelim merak ederler şimdi der zac ve salona geri dönerler
hepsi birden film izler yer içer çok eğlenirler hem birbirleriyle tanışmışlardır hemde çok eğlenmişlerdir birbirlerine de
çok ısınmışlardır ve çok iyi arkadaş olmuşlardır çıkışta zac vanessa'ya olayı anlatır vanessa:
-demek ashley'den hoşlanıyo tabiiki yardım ederim
-çok güzel teşekkürler
-birşey değil
-seni eve bırakim mi yani geç oldu ya der zac
-sorun değil ben giderim der zac
-tamam
sonunda herkes eve gider lucas bütün gece ashley'i düşünür ashley de lucas'ı düşünmeye başlamıştır ama lucas'a
karşı ne hissettiğni bilmediği için ve emin olmadığı için hemen bir karar vermek istemez
Ve sonraki gün.....
3.BÖLÜM
Sonraki gün sete yeniden gelirler ama busefer programları daha yoğundur.Zac Lucas'a,Vanessa^ya olayı anlattığını ve
vanessa'nın yardım edeceğini anlatır.Çekimler bittikten sonra vanessa ve ashley alışverişe giderler corbin ve monique
buluşmaya karar verirler zac ve lucas ise bir yerde oturur ve sohbet ederler.Alışveriş merkezinde vanessa lafı uzatmak istemediği
için hmen söylemeye karar verir:
-Ashley Lucas^dan hoşlanıyor musun?
-Ne?
-Yani Lucas'la çıkman gibi bir olasılık var mı?
-Bunu niye sorduğunu bilmiyorum ama biz daha yeni tanıştık bunu biliyorsun ve bilmiyorum belki küçük bir olasılık olabilir ama
bütün bu kararlardan önce onu daha iyi tanımak istiyorum anlıyor musun?
-Evet,tabiikide çok haklısın alışverişe devam edelim en iyisi
-Tamam
Lucas zac ile sohbet ederken ashley ve vanessa'yı merak ediyordu.Yani acaba onunla bir çıkma olasılığı var mıydı?Yoksa hiç
böyle birşeyi düşünmemişmiydi?Sorularını cevaplandırmak istiyordu.Lucas onu bütün gece düşünürken Ashley onu hiç
düşünmüşmüydü?Bu düşüncelere dalmışken onu zac onu dürtükledi:
-Hey,ne düşünüyorsun?
-Ben mi hiçç sadece ashley'nin cevabını merak ediyorum
-Lucas üzülme eminim olumlu cevap alıcaksın dostum
-Gerçekten mi?
-Evet eminim
-Umarım öyledir
önceden ayarladıkları gibi aynı yerde yani zac ve lucas'ın oturduğu yerde buluşcaklardı.Corbin ve monique gelmişti.Zac ve
lucas onlara buluşmalarının nasıl geçtiğini sordular ve cevaplarına göre gayet güzel geçmişti.Lucas iyice meraklanmaya
başlamıştı.Ve bir süre bekledikten sonra ashley ve vanessa'da geldi.Lucas
-Biraz geç kalmadınız mı?? diye sordu
-Hey bu kadar heyecanlı olma sadece alışveriş yapıp geldik dedi vanessa
-Tamam
Bir süre konuştuktan sonra dağılmaya başladılar geriye vanessa,zac ve lucas kalana kadar konuştular herkes dağıldıktan
Lucas:
-Eeeee konuştun mu????dedi heyecanlı heyecanlı(canım benim heyecanlı tabii)
-Evet konuştuk dedi vanessa
-Eeee ne dedi söylesene:
-Bak Lucas sadece seni daha iyi tanımak istiyormuş ama yinede küçük bir olasılık olabilirmiş
Zac:
-Bak gördün mü olumsuz bir cevap değil sana demiştim boşuna endişeleniyordun.
-Evet galiba boşuna endişeleniyordum
Akşam lucas yine ashley'i düşünmekten kendini alamadı.Ashley de Lucas'ı düşünmekten kendini alamadı.İkisi birbirinden
çok hoşlanıyordu bunu biliyorlardı ama bir türlü birbirine söyleyemiyorlardı.
Ertesi gün Lucas "kendini tanıtma anketi" diye bir oyun çıkardı ortaya herkes bir kağıda kendisiyle ilgili bilgileri yazıcaktı.
Çekimden sonra bu oyunu oynamaya karar verdiler.Ve yine zac'in evinde toplandılar.Oyunu oynadılar.Kağıtlar elden ele
dolaştı ve herkes birbirini iyice tanıdı.Ashley Lucas'ı Lucas da ashley'i tanıdıkça daha çok birbirinden hoşlanmaya
başlamışlardı sanki.Tabii sadece onlar değil onlardan başka diğerleride birbirlerinden hoşlanmaya başladılar.Zaten lucas
Zac'in Vanessa'dan hoşlandığını biliyordu ama şimdi ondan çok kendisinin ashley'e ne diyeceğini ne yapacağını düşünmekle
meşguldü.Tam bu sırada Ashley Vanessa'ya:::
-Vanessa biraz konuşabilir miyiz? der
-Tamam dedi vanessa ve içeri gittiler.Ashley:
-Vanessa sana birşey söylemem lazım......
Yorum bekliyorum