Turşugenclik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turşugenclik

Türkiye'nin en ateşli genç topluluğu artık bir tık uzağınızda!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

HSM4.

+7
ROBOTX
asodemir
EL[1]'F
cemre:)
Zana
GaMeR/TuRp
_Adıyoktekderdisonsuzluk_
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Admin
Admin

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Şub. 01, 2008 5:44 pm

yaa smd nike ile adidası bırakında sımartmayın su kızı sonra olan bize oluyoooo...ama bence yinede bu sekilde yorumlaması sprrrrr ilerde de dwm edeblr... Very Happy
asodemir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
asodemir

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 03, 2008 1:18 pm

kim?
ROBOTX
Dalında olgunlaşan üye.
Dalında olgunlaşan üye.
ROBOTX

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 03, 2008 6:41 pm

?? hsm de hintliler gibi her seye dans etmiolarmı ?? bi bölümüne denk gelmistim simdi tatil olcaq herkess sessiz sonra saatinn ritmiyle baslayıp cosuolar Very Happy beni sarmıo gerci:sleep:
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 03, 2008 9:07 pm

İi sn bulaşma dalgana bak..
https://tursugenclik.yetkin-forum.com
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 04, 2008 6:07 pm

Allaam galiba tek diilim bu sitede Hsm fabı olmayan var buna inannıyorum evet evet göslerim yşardı
http://glossy-kiss.blogspot.com
Zana
Admin
Admin
Zana

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 10:17 pm

hiç de bi kere adidass Ronaldinho nun nike ı war die nike daa kaliteli olmuooo
..::Yumoş_Havuç Turşusu::
M.O.D.
M.O.D.
..::Yumoş_Havuç Turşusu::

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mart 31, 2008 5:19 pm

yha arkadaşlar boşverin kavgayı aybükkk yeni bölümm
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 13, 2008 12:50 am

5. BÖLÜMÜN SONU...

Şimdi ne yapmalıydı? Ne yapma zamanıydı? Hiç bir fikri yoktu Tray’in.Sabah olmuştu, belki de artık uyumalıydı.Ama hiç uykusu yoktu da.Yakında gün ağaracaktı, işte o zaman uyanması gerekirdi.En iyisi uyumamaktı, yoksa hiç kalkamazdı. Kulaklıklarını taktı ve kendini müziğe bıraktı.Gözleri bile kapanmıyordu. Neydi bu? Acı mı çekiyordu yoksa çok mu mutluydu?Bu heyecan mıydı yoksa depresyona mı giriyordu?Bir şeyden emindi; kendini hiç iyi hissetmiyordu.Bunun için bir şarkı var mıydı?Daha önce hiçbir insan böyle şeyler yaşamış mıydı?Böyle şeyler Tray’e öylesine uzaktı ki…Ne yapmalıydı…?Ne?

_Tray! Tray! Uyan… Tray!

_Ne var Nessa? Derdin ne senin, görmüyor musun uyuyorum! Daha saat çok erken…

Tray gözlerini ovuştururken siren seslerini rahatlıkla işitebiliyordu. Biraz doğruldu. Kapının önünden geçen iki polisi görünce hızla yerinden fırladı ve Nesaa’ya bağırdı.

_Neler oluyor burada?!

O sırada Nessa’nın gözlerin kıpkırmızı şişmiş olduğunu fark etti. Onu hiç böyle görmemişti.Nessa her zaman bakımlı biri olmuştu.Asla böyle değil…

_Nessa konuş!

_Tray…

Sesi titriyordu.

_Tray…

Birden katıla katıla ağlamaya başladı.

_Ne?!?

_Troy, artık…

_söyle hadi!

_YOK!

_Nasıl?

_Yani öldü!

_Nasıl ya!?

_Daha açık nasıl anlatabilirim?Ölmüş diyorum!Daha açık nasıl anlatabilirim!?

Nessa çok kötü ağlıyordu.Öylesine haykırıyordu ki ciğerleri fırlayacak gibiydi.Tray ise hala donmuş gibi kalmış Nessa’nın ne söylediğini anlamaya çalışıyordu.Anladığı anda…

_TROOOY!!

Birden kendini yere attı ve inlemeye başladı. Dakikalarca ağladı, hem de yüksek sesle.

Sonra doğruldu ve bütün posterlerini tek bir hamlede paramparça etti.Sinirini alamayınca dolabını tekmelemeye başladı.Tekmeledi ve tekmeledi… Yetmedi, ayağa kalktı ve duvara bir kafa attı.Kafasına aldığı darbenin de etkisiyle yere, dizlerinin üstüne, yığıldı. Tekrar katıla katıla ağlamaya devam etti…

10-15 dakika boyunca o pozisyonda hiç durmadan ağladı. Sonrasında biraz sakinleşti ve yavaşça kafasını kaldırdı.

_Nessa…Peki… nasıl olmuş bu?

_Bilmiyorum…İnan ki bilmiyorum!

İş Adamı Alkole Teslim!

Ünlü iş adamı Troy Bolton, içkili bir sokak serseri tarafından 27 yerinden bıçaklandı.Olayın aebebi tam olarak bilinmezken katil N.F nın aşırı alkolle bilinçsiz davrandığı ileri sürüldü ve 3 yıl hapis cezası sonunda serbest bırakılacak.

….

dewamı çok yakında
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 13, 2008 3:52 pm

Zana demiş ki:
Ya bu kız çok alçakk gönüllü Adidas demiyoda nike diyo yani 2. sırayı söylüyo ya işte spr

nike almayın!sömürge parasını yiyen ve insanları insanı şartlar altında çalıştıran fabrikalara hayır!
deniss
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
deniss

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Nis. 18, 2008 9:53 pm

yhaa zatnn nike ıın kalıplarıı çoqq küçüqq adidas rahatt we kullanışlı
ka!ra
Özel Üye
Özel Üye
ka!ra

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 19, 2008 11:16 am

evet adidas daa iyi
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 19, 2008 7:04 pm

YAAAA!benim hikayemin başlıı bu kaynatanı oyarıım! :@
feyza
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
feyza

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 19, 2008 7:19 pm

daha yeni okuma fırsatı buldm ama çok güzel olmş devamını bekliom cnm:)
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 19, 2008 7:23 pm

teşekkür ederim Very Happy
deniss
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
deniss

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Mayıs 08, 2008 10:49 pm

gssll cheers
feyza
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
feyza

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 09, 2008 5:09 pm

aybüke ne zamn yazıon devamını?
deniss
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
deniss

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 09, 2008 5:35 pm

zawallıı baadrr giremioo hikayeye wakitde bulamıo olablrr
feyza
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
feyza

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 09, 2008 5:50 pm

olablr ama merak ediom napiim
deniss
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
deniss

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 09, 2008 5:54 pm

bndee
asodemir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
asodemir

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 26, 2008 10:55 pm

ayy yazıq kız
tarih sahnesinden bir yıldız daha kaydı Razz

bu arada bn de dusndm adidas daha kaliteli evet fikrm deisti...
Zana
Admin
Admin
Zana

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 12, 2008 2:08 pm

ha şöyle yha kolera ayağının rahatını bilir yhane
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 15, 2008 11:37 am

7. BÖLÜM

_Tray, bir haftadır okula gitmiyorsun. Ne kadar zor günler geçirdiğini anlayabiliyorum ama sonuçta artık bitti.Daha fazlası elinden gelmez.Artık kendi hayatını yaşamaya devam etmelisin.

_Gaby, o yaşamazken ben yaşayamam…

_Yapma ama Tray, biliyorsun. Bayan Nuts (psikolog) bile söyledi. Belki biraz arkadaşlarınla takılırsan kafan dağılırmış.

_Gaby…

_Lütfen, benim için.

Tray sustu ve odasına girdi.Gaby bilemiyordu, acaba hazırlanmak için mi girmişti yoksa konuşmak bile mi istemiyordu.Büyük bir ihtimalle yine odasına kapanmıştı.Off ne olacak bu kızın hali?..

Birkaç dakika sonra Tray sokak kapısını sertçe çarptı.Gaby kapı sesini duyunca çok sevinmişti.İşte sonunda insan içine çıkıyordu artık.

Her şey Gaby için de çok zordu tabii ki. Odasında ağlıyordu ama Tray’in yanında güçlü durmak zorundaydı. Ah, o kadar acı vericiydi ki…

_Günaydın.

Bu tek kelime yaklaşık yarım saattir kapüşonu kafasında, kulaklıkları kulağında zilin çalmasını bekleyen Tray’i dünyaya geri döndürdü.Kulaklıklarının tekini çıkardı ve ne söylemeye çalıştığını anlamaya çalıştı.

_Efendim.

_Dedim ki; günaydın.

_Günaydın.

_Şey, ben başına gelenleri duydum .Gerçekten çok üzgünüm.

_Önemli değil, sadece biri daha öldü. Zaten hepsi ölüyor ki.

_Ama o senin ağabeyindi.

_Sana ne?

_Yalnız kalmak istiyorsan doğru düzgün söyle. Burada seninle iletişim kurmaya çalışıyorum.

_Deneme bile.

_Senin derdin ne?

_Git başımdan Alex.

_Üzgünüm ama gidemem. Unuttun mu? Yanında oturuyorum.

_Malesef.

Tam Alex ağzını açmış itiraz edecekti ki Bayan Evans sınıfa girdi.Ders başlamıştı.Sessizce geçen tam bir saat.Fazla sıkıcıydı.Tray arada kafasını kaldırıp Alex’e baktı.Büyüleyici gözleriyle Bayan Evans’ı öyle güzel seyrediyordu ki… Tray’in içi gidiyordu.Ama o an içi öyle karışıktı ki.Bir an kendisini silkeledi.’Napıyorum ben?’ Dakikalardır gözünün bile kırpmadan Alex’i izliyordu işte. Ve bu öylesine hoştu ki…Ne yani?Şimdi Tray cidden aşık mı olmuştu?’Ne alakası var canım!?’ Tabii ya. Nasıl olurdu bu.Sadece gözü dalmıştı işte.Hemen kafasını duvara çevirdi.Hayır!Şimdi de onun dışında baktığı her yerde Troy’un silüyeti görünüyordu.Neydi bu, kabus mu?Off, zil ne zaman çalacaktı!?

_Sorun ne Tray? Çok gergin görünüyorsun.

Alex’in bu sorusuna arkalarında oturan Nick hemen atladı:

_Ne aptal bir soru bu Norbad!Kızın ağabeyi ölmüş ve ondan başka da hiçbir yakını kalmamıştı zaten.

_Hatırlattığın için teşekkür ederim Nick, dedi Tray soğuk bir sesle yavaşça.

_Dostum ama ben…

_Önemli değil Nick.Gerçekten.Artık hiçbir önemi yok.Artık benim için hiçbir şeyin önemi yok.

_Bence kendini hayattan bu kadar soyutlamamalısın Bolton.Hadi gel bir maç yapalım.Belki yenilince kendine gelirsin.

_Hıh, sen beni ne zaman yenmişsin de şimdi de yenebilecekmişsin Nobad?

Tray Alex’in kafasına bir şaplak attı ve koşturarak salona indiler.

Yoğun ter kokusu, etrafa fırlatılmış gömlekler, içmek amaçlı alınmış ama kafadan aşağıya boşaltılmış su şişeleri ve koşarken dalgalanan saçlar.İşte bütün öğleden sonra akıp gitmişti bile.

Tray zaten erkeklerin arasında büyümüştü.Aynı soyunma odasında takılırlardı hatta.Ama Alex’in gömleğini çıkardığı an bitmişti!Tray hayattan bağlantılarını koparmıştı.Ahh, lanet olsun sayı attılar!Neler oluyor?Bir dakika Tray topla kendini biraz.Sadece bir çocuk.Sen hiçbir maçını kaybedemezsin!Sakin ol!

_Hahaha, Tray Bolton!Demek ki herkes yenilebilirmiş!Nası koyduk ama!

_Kapa çeneni Alex!

Tray içinden geçiriyordu.’Sana gösreceğim.Akşam senin canını okuyacağım!Hırr!’…

7. BÖLÜMÜN SONU…

En son I_buQe/Salatalık tarafından Paz Haz. 15, 2008 11:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 15, 2008 11:38 am

8. BÖLÜM

Tray çantasını sırtlamış eve gidiyordu.

_Hey, Tray!Bekle.

_Ahh yine mi sen?Ne oldu yine?

_Evimiz aynı yol üzerinde ve şey…

_Ne var Alex, ne?

_Selsonların da kocaman bir köpeği var, bilmem fark ettin mi?

_Yapma!Bak bana şimdi de köpeklerden korktuğunu söylersen şuracıkta bayılırım!

_Korkmuyorum canım…

_Ee, öyleyse sorun ne?

_Ben sadece biraz..Tamam kabul, korkuyorum.

_Ne yapmamı bekliyorsun, gidip köpeği mi öldüreyim?

_Hayır!Sadece eve kadar beraber yürüyebiliriz.Bak kimse kalmadı.Sadece sen ve ben varız ve eve tek başıma gidemem.

_Ahh!Sen benim başıma bela mısın?

Alex parlayan gözleriyle Tray’in gözlerinin içine baktı.Buna nasıl dayanılabilirdi ki?!

_Tamam ama Selsonları geçince beni rahat bırak!Anlaştık mı?

_Ohh, çok teşekkür ederim!Gerçekten!

Alex Tray’in gözlerinin içine birkaç saniyeliğine daha dikkatlice baktı.

_Biliyor musun aslında o kadar da korkunç değilsin.Hatta arada az kalsın iyi biri bile olacakmışsın gibi geliyor.hehe

_Sana öyle geliyordur!Aslında sandığından daha da korkuncum.

_Tray, yanlış anlamasan bir şey sorabilir miyim?

O sırada yanından geçtikleri bahçede fıskiye açıldı ve Alex’in saçları bir anda sırılsıklam oldu. Hemen karşı kaldırıma koşturdular. Tray gülmekten katılıyordu.

_Tabii ki. Ha ha!

_Hiç...hiç bi erkekten hoşlandığın oldu mu?

_Şaşırma ama...evet

_Ciddi misin?Dışarıdan çok…şey çok sert görünüyorsun.Yani…

_Heh, anlatmak istediğini anlayabiliyorum.Ama bilirsin, insanlar bazen olduklarından farklı görünürler.Başka biri gibi davranırlar.

_Ben senin ne demek istediğini tam anlayamadım.

_Boşver, sadece saçmalıyordum işte.

Alex önünden geçtikleri köpeğe çok sert bir bakış fırlattı ve sonra hızla evin önünden uzaklaştı.Birkaç dakika sonra Tray de ona yetişti.

_Bu kadar çok korkak olduğunu söyleselerdi inanmazdım herhalde!

_Dalga geçme bir gün senin de başına gelebilir!

_Hehe eminim!

_Her neyse görüşürüz Tray.

_Akşam görüşürüz Alex.

_Efendim?

_Yani şey…yarın demek istemiştim.

_Tamam öyle olsun.

Alex sağdaki sokağa girdi ama hala koşmaya devam ediyordu.Tray bir kez daha arkasından saçlarının koşarken dalgalanışını izledi.Çok güzeldi…
asodemir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
asodemir

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 24, 2008 2:27 pm

gzl gzl
deniss
Servise hazır turşu
Servise hazır turşu
deniss

HSM4. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: HSM4.   HSM4. - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 25, 2008 12:32 am

........gsll.......

HSM4.
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki